Digital Trendspotting udvikler konceptforslag til bibliotekernes digitale services og produkter. Koncepterne udvikles i en åben, brugerdrevet designproces og munder ud i et konceptkatalog i foråret 2010.

Invitation: Design fremtidens bibliotek på nettet

Århus Kommunes Biblioteker arbejder på et nyt website

De danske folkebiblioteker arbejder aktivt på at udvikle idéer til nye bibliotekstilbud på nettet og på at forbedre eksisterende. Der tænkes, designes og bygges som aldrig før.

Men hvad mener bibliotekets brugere? Hvad ønsker du dig af biblioteket fremover?

Vi vil gerne invitere dig til at give din mening til kende om de idéer, vi arbejder på, og være med til at designe fremtidens bibliotekstilbud på nettet.

Designworkshop 15. december i Århus

Den 15/12 holder seks danske folkebiblioteker designworkshop på hovedbiblioteket i Århus.

Her præsenterer vi forskellige forslag til biblioteksservice på nettet, brugergrænseflader og nye måder at bruge bibliotekernes hjemmesider på.

Formålet er at få feedback fra blandt andet dig og i fællesskab se, om vi kan forbedre og videreudvikle ideerne.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage ud over interesse for bibliotekernes tilbud på nettet.

Program og tilmelding

Workshoppen afholdes på Hovedbiblioteket i Århus og varer fra 9:00 til ca. 15:30. Vi giver morgenmad, frokost og kaffe som en del af workshoppen, som bliver afholdt i en uformel og forhåbentlig kreativ atmosfære.

Se hele programmet på www.digitaltrendspotting.dk. Her kan du også læse mere om projektet og finde praktiske informationer.

Du tilmelder dig via email til jwr@aarhus.dk eller via Århus Kommunes Bibliotekers kursusside. Tilmelding skal ske senest 7. december.

Medbring dit eget design

Hvis du har lyst til at medbring din egen idé og koncept til nye, digitale biblioteksservices og få feedback og hjælp til videreudvikling, så kontakt projektleder for Digital Trendspotting, Jesper Wøldiche på e-mail: jwr@aarhus.dk senest 1. december.

Tilbuddet gælder både biblioteker, private og virksomheder

Flere informationer

Du er meget velkommen til at kontakte projektleder Jesper Wøldiche, Århus Kommunes Biblioteker med spørgsmål og kommentarer på:

telefon 8940 9412
Email: jwr@aarhus.dk


Comments are closed.