Digital Trendspotting udvikler konceptforslag til bibliotekernes digitale services og produkter. Koncepterne udvikles i en åben, brugerdrevet designproces og munder ud i et konceptkatalog i foråret 2010.

Idéer til nye biblioteksservices

22. november afholdt projekt Digital Trendspotting ideworkshop i Århus.

Workshoppen leverede en række ideer og forslag til nye services, som nu kan findes på TING-projektets ønskebrønd. Nogle idéer er meget konkrete og andre antyder blot en idé om en biblioteksservice. Fælles for dem alle, er at vi er meget interesserede i at få den bredest mulige feedback og videreudvikling af ideerne.

Plancherne der blev præsenteret på workshoppen findes som pdf-download på www.digitaltrendspotting.dk/download/ og oplæggene fra Rene Kristensen, Creuna og Nanna Lund, AAKB følger forhåbentlig snart.

Bidrag eller stjæl en idé :-)

Digital Trendspotting handler om udnytte de fælles kompetencer hos biblioteker, samarbejdspartnere og brugere. Derfor opfordrer vi alle med interesse til at kigge vores ideer igennem, kommentere eller kommer med nye. Ønskebrønden, alice.gnit.dk er åben for alle, der ønsker at oprette en konto.

Alle idéer og konceptforslag fra de mest luftige og til det konkrete er til fri afbenyttelse, hvis der skulle stå udviklingsmedarbejdere eller leverandører derude med kløe i fingrene.

Næste skridt: Designworkshop 15. december

Næste opgave for projektgruppen er at udvikle koncepter baseret på ideerne fra workshoppen. Koncepterne præsenteres, afprøves og viderebearbejdes på Digital Trendspottings designworkshop den 15. december i Århus. I

Workshoppen er åben for alle interesserede, og det er gratis at deltage.

Medbring dit eget koncept

Designworkshoppen handler ikke kun om at arbejde videre med projektgruppens ideer. Du er også velkommen til at deltage med et koncept og få hjælp til afprøvning og feedback på ideen. Du skal blot kontakte projektleder Jesper Wøldiche inden 1. december på email jwr@aarhus.dk.


Comments are closed.